Video: Anouk zingt Hold Me akoestisch zonder Douwe Bob

Video: Anouk zingt Hold Me akoestisch zonder Douwe Bob

Anouk zit nog steeds in zelfquarantaine en het voordeel voor haar fans is dat ze tijd heeft om vanuit huis liedjes op te nemen. Deze keer zingt ze haar hit Hold Me. Een bekend nummer dat Anouk eerder opnam met Douwe Bob, deze keer zingt ze het liedje in haar eentje en akoestisch.

Bekijk de video van Anouk met Hold Me hieronder.

Video: Anouk zingt <em>Hold Me</em> akoestisch zonder Douwe Bob Anouk zit nog steeds in zelfquarantaine en het voordeel voor haar fans is dat ze tijd heeft om vanuit huis liedjes op te nemen. Deze keer zingt ze haar hit Hold Me. Een bekend nummer dat Anouk eerder opnam met Douwe Bob, deze keer zingt ze het liedje in haar eentje en akoestisch. Bekijk de video van Anouk met Hold Me hieronder. Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video » Dominique haalt Anouk op uit ziekenhuis, op afstand: ‘Heel awkward!’ (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Anouk zingt Hold Me akoestisch zonder Douwe Bob of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier