Kijktip: Actiefilm Jack Reacher zaterdag op RTL 7

Kijktip: Actiefilm Jack Reacher zaterdag op RTL 7

Naast de hoofdrolspeler in de Mission Impossible-franchise is er voor Tom Cruise ook een rol weggelegd als Jack Reacher. Er kwam veel kritiek op de film, vooral vanwege de lengte van Cruise. De keiharde actiefilm is zaterdag te zien op RTL 7.

Kijktip: Actiefilm <em>Jack Reacher</em> zaterdag op RTL 7 Naast de hoofdrolspeler in de Mission Impossible-franchise is er voor Tom Cruise ook een rol weggelegd als Jack Reacher. Er kwam veel kritiek op de film, vooral vanwege de lengte van Cruise. De keiharde actiefilm is zaterdag te zien op RTL 7. SchotenTijdens spitsuur in de stad Pittsburgh lost een schutter zes schoten, die aan vijf mensen het leven kosten. De politie heeft al snel een verdachte in hechtenis genomen, maar de zaak wordt gecompliceerder als deze man koste wat kost wil spreken met de voormalige soldaat Jack Reacher. Bekijk de trailer van Jack Reacher hierboven. Jack Reacher (2012) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 20 juni om 20.00 uur te zien op RTL 7. Weer negatieve verhalen over Tom Cruise en Scientology Bekijk deze video » Bekijk nieuwe trailer Top Gun: Maverick Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Actiefilm Jack Reacher zaterdag op RTL 7

Schoten
Tijdens spitsuur in de stad Pittsburgh lost een schutter zes schoten, die aan vijf mensen het leven kosten. De politie heeft al snel een verdachte in hechtenis genomen, maar de zaak wordt gecompliceerder als deze man koste wat kost wil spreken met de voormalige soldaat Jack Reacher.

Bekijk de trailer van Jack Reacher hierboven.

Jack Reacher (2012) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 20 juni om 20.00 uur te zien op RTL 7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Actiefilm Jack Reacher zaterdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV