Kijk LIVE naar het alternatieve Pinkpop 2020 in Paradiso (Amsterdam)

Kijk LIVE naar het alternatieve Pinkpop 2020 in Paradiso (Amsterdam)

Kijk zaterdag vanaf 22.35 uur LIVE naar Pinkpop 2020

Door de uitbraak van het coronavirus kan de 51ste editie van Pinkpop dit jaar niet doorgaan. Het festival, dat elk jaar in Landgraaf gehouden wordt, biedt de muziekliefhebber echter wel een alternatief programma: live-optredens vanuit poptempel Paradiso. De avond is ook te zien via de livestream hierboven.

In Pinkpop 2020 zien we optredens van Nederlandse acts als Chef'Special, The Kik, Nona en Ten Times a Million. Naast hun optreden vertellen ze Corton hoe het met ze gaat en kiezen ze hun hoogtepunten uit het illustere Pinkpoparchief. Darnaast spreekt Corton met de bandleden van Kensington en ontvangt hij speciale videoboodschappen van buitenlandse artiesten die dit jaar op Pinkpop zouden spelen.

De live special Pinkpop 2020 is op zaterdag 20 juni om 22.35 uur te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream. Je kunt daarna de special Pinkpop 2020 terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar het alternatieve <em>Pinkpop 2020</em> in Paradiso (Amsterdam) Kijk zaterdag vanaf 22.35 uur LIVE naar Pinkpop 2020 Door de uitbraak van het coronavirus kan de 51ste editie van Pinkpop dit jaar niet doorgaan. Het festival, dat elk jaar in Landgraaf gehouden wordt, biedt de muziekliefhebber echter wel een alternatief programma: live-optredens vanuit poptempel Paradiso. De avond is ook te zien via de livestream hierboven. In Pinkpop 2020 zien we optredens van Nederlandse acts als Chef'Special, The Kik, Nona en Ten Times a Million. Naast hun optreden vertellen ze Corton hoe het met ze gaat en kiezen ze hun hoogtepunten uit het illustere Pinkpoparchief. Darnaast spreekt Corton met de bandleden van Kensington en ontvangt hij speciale videoboodschappen van buitenlandse artiesten die dit jaar op Pinkpop zouden spelen. De live special Pinkpop 2020 is op zaterdag 20 juni om 22.35 uur te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream. Je kunt daarna de special Pinkpop 2020 terugkijken bij Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar het alternatieve Pinkpop 2020 in Paradiso (Amsterdam)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het alternatieve Pinkpop 2020 in Paradiso (Amsterdam) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV