Kijk LIVE naar Concert at Home 2020 met hoogtepunten van Concert at Sea

Kijk LIVE naar Concert at Home 2020 met hoogtepunten van Concert at Sea

Door de uitbraak van het coronavirus kan ook Concert at Sea dit jaar niet doorgaan. In plaats daarvan heeft de organisatie besloten om een speciaal evenement te organiseren: Concert at Home, een livestream met de hoogtepunten van de voorbije jaren.

Kijk LIVE naar <em>Concert at Home</em> 2020 met hoogtepunten van <em>Concert at Sea</em> Door de uitbraak van het coronavirus kan ook Concert at Sea dit jaar niet doorgaan. In plaats daarvan heeft de organisatie besloten om een speciaal evenement te organiseren: Concert at Home, een livestream met de hoogtepunten van de voorbije jaren. VerbodDe overheid verbood dit jaar alle evenementen in de zomer en hoewel veel maatregelen vanaf 1 juli versoepeld zullen worden, zal een groot festival er nog niet in zitten. Concert at Home betekent dus een schrale troost voor de fans van Concert at Sea, want via de livestream kunnen ze opnieuw genieten van de beste optredens en de mooiste herinneringen van het festival. Kijk hierboven op zaterdag 27 juni naar de livestream van Concert at Home, die tot +/- 22.30 uur duurt. Bekijk ook Zien: Politie grijpt in bij verboden concert Douwe Bob op Terschelling Bekijk deze video » Zien: Broederliefde geeft drive-inconcert in Duitsland voor toeterende menigte Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Concert at Home 2020 met hoogtepunten van Concert at Sea

Verbod
De overheid verbood dit jaar alle evenementen in de zomer en hoewel veel maatregelen vanaf 1 juli versoepeld zullen worden, zal een groot festival er nog niet in zitten. Concert at Home betekent dus een schrale troost voor de fans van Concert at Sea, want via de livestream kunnen ze opnieuw genieten van de beste optredens en de mooiste herinneringen van het festival.

Kijk hierboven op zaterdag 27 juni naar de livestream van Concert at Home, die tot +/- 22.30 uur duurt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Concert at Home 2020 met hoogtepunten van Concert at Sea of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier