All-in vakantie naar Turkije ziet er in 2020 zo uit, bekijk de video

All-in vakantie naar Turkije ziet er in 2020 zo uit, bekijk de video

Met z'n allen bij een zwembad en lange rijen bij het buffet. Op vakantie naar een resort lijkt moeilijk in coronatijd, toch zegt de Turkse regering dat het weer kan. Met strenge maatregelen is de hele wereld weer welkom. Correspondent Olaf Koens nam een kijkje in de populaire badplaats Antalya.

Bekijk hieronder een RTL Nieuws-video waarin goed te zien is hoe het er nu aan toe gaat in een Turks all-in hotel.

All-in vakantie naar <em>Turkije</em> ziet er in 2020 zo uit, bekijk de video Met z'n allen bij een zwembad en lange rijen bij het buffet. Op vakantie naar een resort lijkt moeilijk in coronatijd, toch zegt de Turkse regering dat het weer kan. Met strenge maatregelen is de hele wereld weer welkom. Correspondent Olaf Koens nam een kijkje in de populaire badplaats Antalya. Bekijk hieronder een RTL Nieuws-video waarin goed te zien is hoe het er nu aan toe gaat in een Turks all-in hotel. Bekijk ook Deze zomer naar de camping in Frankrijk en Italië? Dat kan! Bekijk de beelden Bekijk deze video » Sylvie Meis deelt zomerse TikTok-video aan het strand Bekijk deze video »
Nieuws :
All-in vakantie naar Turkije ziet er in 2020 zo uit, bekijk de video


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All-in vakantie naar Turkije ziet er in 2020 zo uit, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier