Marco van Ginkel vertelt over contractverlenging bij Chelsea (video)

Marco van Ginkel vertelt over contractverlenging bij Chelsea (video)

Marco van Ginkel heeft de afgelopen jaren gigantisch veel pech gehad met blessures. De afgelopen twee jaar heeft de middenvelder geen wedstrijd kunnen spelen door een slepende knieblessure. Toch heeft Chelsea besloten het aflopende contract van Van Ginkel met een jaar te verlengen. De kans is echter groot dat hij wordt verhuurd en PSV lijkt daarvoor een van de opties.

Bekijk de video van Ziggo Sport met Marco van Ginkel hieronder.

<em>Marco van Ginkel</em> vertelt over contractverlenging bij <em>Chelsea</em> (video) Marco van Ginkel heeft de afgelopen jaren gigantisch veel pech gehad met blessures. De afgelopen twee jaar heeft de middenvelder geen wedstrijd kunnen spelen door een slepende knieblessure. Toch heeft Chelsea besloten het aflopende contract van Van Ginkel met een jaar te verlengen. De kans is echter groot dat hij wordt verhuurd en PSV lijkt daarvoor een van de opties. Bekijk de video van Ziggo Sport met Marco van Ginkel hieronder. Bekijk ook Zien: Hakim Ziyech loopt laatste rondjes over trainingsveld Ajax (video) Bekijk deze video » Samenvatting Leicester City - Chelsea (FA Cup) Bekijk deze video »
Voetbal :
Marco van Ginkel vertelt over contractverlenging bij Chelsea (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco van Ginkel vertelt over contractverlenging bij Chelsea (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV