Zien: Lionel Messi ruziet met assistent-trainer Eder Sarabia van Barcelona

Zien: Lionel Messi ruziet met assistent-trainer Eder Sarabia van Barcelona

Binnen een mum van tijd zijn de titelkansen voor FC Barcelona verdampt na gelijke spelen tegen Sevilla en laagvlieger Celta de Vigo. Tussen spelers en staf rommelt het al een tijdje en de pijlen zijn daarbij vooral gericht op assistent-trainer Eder Sarabia. Op beelden is te zien hoe hij lijkt te clashen met sterspeler Lionel Messi.

Negeren
Messi staat uiteraard al jaren aan de top van de voetbalpiramide en geldt voor velen als de beste speler aller tijden. Hij lijkt dus geen zin te hebben in tegenspraak of aanwijzingen van assistent Sarabia. Op opmerkelijke beelden is te zien hoe de twee eerst een korte woordenwisseling hebben tijdens een drinkpauze, waarna Messi de assistent-trainer volledig besluit te negeren en weg te lopen.

Bekijk de beelden van de ruzie tussen Lionel Messi en Eder Sarabia hieronder.

Zien: <em>Lionel Messi</em> ruziet met assistent-trainer Eder Sarabia van <em>Barcelona</em> Binnen een mum van tijd zijn de titelkansen voor FC Barcelona verdampt na gelijke spelen tegen Sevilla en laagvlieger Celta de Vigo. Tussen spelers en staf rommelt het al een tijdje en de pijlen zijn daarbij vooral gericht op assistent-trainer Eder Sarabia. Op beelden is te zien hoe hij lijkt te clashen met sterspeler Lionel Messi. NegerenMessi staat uiteraard al jaren aan de top van de voetbalpiramide en geldt voor velen als de beste speler aller tijden. Hij lijkt dus geen zin te hebben in tegenspraak of aanwijzingen van assistent Sarabia. Op opmerkelijke beelden is te zien hoe de twee eerst een korte woordenwisseling hebben tijdens een drinkpauze, waarna Messi de assistent-trainer volledig besluit te negeren en weg te lopen. Bekijk de beelden van de ruzie tussen Lionel Messi en Eder Sarabia hieronder. Bekijk ook Samenvatting Sevilla - FC Barcelona (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Celta Vigo - FC Barcelona (La Liga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Lionel Messi ruziet met assistent-trainer Eder Sarabia van Barcelona

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lionel Messi ruziet met assistent-trainer Eder Sarabia van Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV