Hilarisch: Veronica Inside gaat door, maar wel met Frank Visser aan tafel (video)

Hilarisch: Veronica Inside gaat door, maar wel met Frank Visser aan tafel (video)

Al twee weken staat het tv-programma Veronica Inside in het middelpunt van de belangstelling na een foute grap van Johan Derksen over Akwasi. Tussen de heren is een enorme ruzie uitgebroken, maar er is een oplossing: mr. Frank Visser aan tafel zetten.

Straatruzie
In een hilarische video van Comedy Central is te zien hoe Frank Visser ook aan tafel zit bij VI als de "Rijdende Scheidsrechter". Wanneer de discussies tussen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp uit de hand dreigen te lopen, grijpt Visser meteen in. Ook is hij niet bang om de boegbeelden van VI op hun plek te zetten: "Het is inmiddels een straatruzie geworden."

Bekijk de hilarische video van Comedy Central over Veronica Inside hieronder.

Hilarisch: <em>Veronica Inside</em> gaat door, maar wel met <em>Frank Visser</em> aan tafel (video) Al twee weken staat het tv-programma Veronica Inside in het middelpunt van de belangstelling na een foute grap van Johan Derksen over Akwasi. Tussen de heren is een enorme ruzie uitgebroken, maar er is een oplossing: mr. Frank Visser aan tafel zetten. StraatruzieIn een hilarische video van Comedy Central is te zien hoe Frank Visser ook aan tafel zit bij VI als de "Rijdende Scheidsrechter". Wanneer de discussies tussen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp uit de hand dreigen te lopen, grijpt Visser meteen in. Ook is hij niet bang om de boegbeelden van VI op hun plek te zetten: "Het is inmiddels een straatruzie geworden." Bekijk de hilarische video van Comedy Central over Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Wilfred Genee vertelt in detail zijn beleving van rel Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek" Bekijk deze video »
Humor :
Hilarisch: Veronica Inside gaat door, maar wel met Frank Visser aan tafel (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Veronica Inside gaat door, maar wel met Frank Visser aan tafel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV