Angela de Jong: "Wilfred Genee maakt terugkeer Veronica Inside onmogelijk" (video)

Angela de Jong: "Wilfred Genee maakt terugkeer Veronica Inside onmogelijk" (video)

Zondagavond zat Wilfred Genee aan tafel bij Jeroen Pauw en Fidan Ekiz in het programma Op1. Tijdens de uitzending reageerde Genee op de gigantische ophef over zijn programma Veronica Inside en de rol die hij hier zelf in gespeeld heeft. Televisierecensente van het AD Angela de Jong vreest dat Genee een terugkeer van Veronica Inside onmogelijk heeft gemaakt door zijn optreden in Op1.

Genee komt aan wortels van het programma
Volgens De Jong is de kracht van het programma juist dat de mannen aan tafel alles kunnen en durven zeggen. Aan tafel bij Op1 gaf Genee juist toe dat hij tot inkeer in gekomen en beseft dat je sommige dingen in deze tijd eigenlijk niet meer kunt zeggen. Daarmee komt de presentator aan de wortels van het programma. Door die uitspraak kunnen Johan Derksen en René van der Gijp heel veel grappen eigenlijk niet meer maken. Dat maakt het volgens De Jong onmogelijk om terug te keren met Veronica Inside.

Bekijk de video van het AD met Angela de Jong over Wilfred Genee hieronder.

<em>Angela de Jong</em>: &quot;Wilfred Genee maakt terugkeer <em>Veronica Inside</em> onmogelijk&quot; (video) Zondagavond zat Wilfred Genee aan tafel bij Jeroen Pauw en Fidan Ekiz in het programma Op1. Tijdens de uitzending reageerde Genee op de gigantische ophef over zijn programma Veronica Inside en de rol die hij hier zelf in gespeeld heeft. Televisierecensente van het AD Angela de Jong vreest dat Genee een terugkeer van Veronica Inside onmogelijk heeft gemaakt door zijn optreden in Op1. Genee komt aan wortels van het programmaVolgens De Jong is de kracht van het programma juist dat de mannen aan tafel alles kunnen en durven zeggen. Aan tafel bij Op1 gaf Genee juist toe dat hij tot inkeer in gekomen en beseft dat je sommige dingen in deze tijd eigenlijk niet meer kunt zeggen. Daarmee komt de presentator aan de wortels van het programma. Door die uitspraak kunnen Johan Derksen en René van der Gijp heel veel grappen eigenlijk niet meer maken. Dat maakt het volgens De Jong onmogelijk om terug te keren met Veronica Inside. Bekijk de video van het AD met Angela de Jong over Wilfred Genee hieronder. Bekijk ook Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek" Bekijk deze video » Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Wilfred Genee maakt terugkeer Veronica Inside onmogelijk" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Wilfred Genee maakt terugkeer Veronica Inside onmogelijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen