Schokkende beelden: terroristen openen aanval op beursgebouw in Pakistan

Schokkende beelden: terroristen openen aanval op beursgebouw in Pakistan

De Pakistaanse miljoenenstad Karachi werd vandaag opgeschrikt door een gewelddadige aanval. Vier zwaarbewapende terroristen probeerden het beursgebouw binnen te dringen. Na een explosie openden ze het vuur met hun geweren.

Panieksituatie
Gelukkig konden de veiligheidsdiensten die het gebouw bewaakten, de aanval afslaan. Een beurshandelaar vertelt dat er binnen wel even sprake was van een panieksituatie. Ook werden er twee beveiligers en een politieman gedood. Nadat zwaarbewapende veiligheidsdiensten de aanvallers hadden omsingeld, konden ook de vier terroristen worden gedood.

Bekijk de beelden van de aanval hieronder.

Schokkende beelden: <em>terroristen</em> openen aanval op beursgebouw in <em>Pakistan</em> De Pakistaanse miljoenenstad Karachi werd vandaag opgeschrikt door een gewelddadige aanval. Vier zwaarbewapende terroristen probeerden het beursgebouw binnen te dringen. Na een explosie openden ze het vuur met hun geweren. PanieksituatieGelukkig konden de veiligheidsdiensten die het gebouw bewaakten, de aanval afslaan. Een beurshandelaar vertelt dat er binnen wel even sprake was van een panieksituatie. Ook werden er twee beveiligers en een politieman gedood. Nadat zwaarbewapende veiligheidsdiensten de aanvallers hadden omsingeld, konden ook de vier terroristen worden gedood. Bekijk de beelden van de aanval hieronder. Bekijk ook Nieuwe heftige undercoverbeelden: zo werd Arnhemse terreurgroep gearresteerd Bekijk deze video » Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video »
Aanslag :
Schokkende beelden: terroristen openen aanval op beursgebouw in Pakistan

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: terroristen openen aanval op beursgebouw in Pakistan of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV