Vanavond bij Op1: Henk Krol, Gerald Roethof, Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer

Vanavond bij Op1: Henk Krol, Gerald Roethof, Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer

Vanavond presenteren Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra Op1. Bekijk hieronder wie er vanavond te gast zijn.

De gasten in Op1 - maandag 29 juni

  • Henk Krol van de Partij voor de Toekomst en Henk Otten van GO gaan hun krachten bundelen in een fusiepartij. Maken ze kans op winst bij de verkiezingen? Bij Op1 zijn de twee te gast.
  • Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) werkten twee jaar aan een wetsvoorstel om zogenaamde hate-crimes zwaarder te bestraffen. Vandaag dienden zij die in. Met strafrechtadvocaat Gerald Roethof schuiven ze vanavond aan bij Op1.
  • Corendon gaat vanaf 10 juli gewoon vakantievluchten aanbieden naar Turkije. Afgelopen vrijdag riep premier Rutte Nederlanders op vooral niet naar dat land op vakantie te gaan. Tot grote woede van Corendon-topman Steven van der Heijden. Bij Op1 legt hij uit waarom hij toch voet bij stuk houdt.
  • Hoe gedragen vogels zich in coronatijd? Bioloog Auke-Florian Hiemstra laat bij Op1 zien op welke gekke plekken nesten worden gebouwd en met welke materialen.
  • Eppo van Nispen dook voor ons weer in het archief van zijn Instituut voor Beeld en Geluid. En vanavond neemt hij legendarische vakantiefilmpjes mee!

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Henk Krol, Gerald Roethof, Eppo van Nispen tot Sevenaer <em>en meer</em> Vanavond presenteren Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra Op1. Bekijk hieronder wie er vanavond te gast zijn. De gasten in Op1 - maandag 29 juni Henk Krol van de Partij voor de Toekomst en Henk Otten van GO gaan hun krachten bundelen in een fusiepartij. Maken ze kans op winst bij de verkiezingen? Bij Op1 zijn de twee te gast. Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) werkten twee jaar aan een wetsvoorstel om zogenaamde hate-crimes zwaarder te bestraffen. Vandaag dienden zij die in. Met strafrechtadvocaat Gerald Roethof schuiven ze vanavond aan bij Op1. Corendon gaat vanaf 10 juli gewoon vakantievluchten aanbieden naar Turkije. Afgelopen vrijdag riep premier Rutte Nederlanders op vooral niet naar dat land op vakantie te gaan. Tot grote woede van Corendon-topman Steven van der Heijden. Bij Op1 legt hij uit waarom hij toch voet bij stuk houdt. Hoe gedragen vogels zich in coronatijd? Bioloog Auke-Florian Hiemstra laat bij Op1 zien op welke gekke plekken nesten worden gebouwd en met welke materialen. Eppo van Nispen dook voor ons weer in het archief van zijn Instituut voor Beeld en Geluid. En vanavond neemt hij legendarische vakantiefilmpjes mee! Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong: "Wilfred Genee maakt terugkeer Veronica Inside onmogelijk" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Wilfred Genee kwam er weer slecht uit bij Op1' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Henk Krol, Gerald Roethof, Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Henk Krol, Gerald Roethof, Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV