Theo Hiddema over Thierry Baudet: "Mag van de dokter niet teveel met hem omgaan"

Theo Hiddema over Thierry Baudet: "Mag van de dokter niet teveel met hem omgaan"

Op maandag 29 juni waren Thierry Baudet en Theo Hiddema van Forum voor Democratie aangeschoven bij Beau voor een goed gesprek over de politiek én hun nieuwe boek. Beau van Erven Dorens wil eigenlijk weten hoe het met henzelf gaat. "Van de dokter mag ik niet teveel met hem [Baudet] omgaan, want daar word ik zenuwachtig van," aldus Hiddema.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Nieuwe worsten
De tweede man van FvD, Hiddema, begon het gesprek ook al op gevatte wijze. Toen vergeleek Van Erven Dorens de politici van FvD met "nieuwe worsten", omdat ze nog niet zo lang in de Tweede Kamer zitten. Hiddema vroeg zich af waar Van Erven Dorens die uitspraak vandaan haalde: "Ik ben nog lang niet door mijn oude worsten heen."

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Theo Hiddema over <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Mag van de dokter niet teveel met hem omgaan&quot; Op maandag 29 juni waren Thierry Baudet en Theo Hiddema van Forum voor Democratie aangeschoven bij Beau voor een goed gesprek over de politiek én hun nieuwe boek. Beau van Erven Dorens wil eigenlijk weten hoe het met henzelf gaat. "Van de dokter mag ik niet teveel met hem [Baudet] omgaan, want daar word ik zenuwachtig van," aldus Hiddema. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Nieuwe worstenDe tweede man van FvD, Hiddema, begon het gesprek ook al op gevatte wijze. Toen vergeleek Van Erven Dorens de politici van FvD met "nieuwe worsten", omdat ze nog niet zo lang in de Tweede Kamer zitten. Hiddema vroeg zich af waar Van Erven Dorens die uitspraak vandaan haalde: "Ik ben nog lang niet door mijn oude worsten heen." Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet noemt minister sluipmoordenaar en krijgt de wind van voren Bekijk deze video » Beau gemist? Theo Hiddema over samenwerking CDA en Forum voor Democratie Bekijk deze video »
Talkshow :
Theo Hiddema over Thierry Baudet: "Mag van de dokter niet teveel met hem omgaan"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theo Hiddema over Thierry Baudet: "Mag van de dokter niet teveel met hem omgaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV