Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij

Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij

Hieronder zie je een fragment uit M van dinsdag 30 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Het racismedebat is in volle gang in Nederland. Deze week wordt ook de afschaffing van de slavernij gevierd. Jeangu Macrooy vertelt hierover bij M. "Ik ben blij dat er meer bewustzijn is, maar het voelt ook als een soort disrespect. Alsof er wordt gezegd dat die geschiedenis minder belangrijk is om te vieren", zegt hij.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij Hieronder zie je een fragment uit M van dinsdag 30 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Het racismedebat is in volle gang in Nederland. Deze week wordt ook de afschaffing van de slavernij gevierd. Jeangu Macrooy vertelt hierover bij M. "Ik ben blij dat er meer bewustzijn is, maar het voelt ook als een soort disrespect. Alsof er wordt gezegd dat die geschiedenis minder belangrijk is om te vieren", zegt hij. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Opium op Oerol: Jeangu Macrooy zingt 'Hold Me' in lege kerk op Terschelling Bekijk deze video » Zien: Jeangu Macrooy herdenkt afschaffing slavernij met dit filmpje Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV