Opsporing Verzocht gemist? Man met enorm mes overvalt tankshop in Enschede

Opsporing Verzocht gemist? Man met enorm mes overvalt tankshop in Enschede

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Man met enorm mes overvalt tankshop in <em>Enschede</em> Op dinsdag 30 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Enschede. Hier overviel een man met een groot mes een tankshop in Enschede. Het lijkt een jonge en lenige man. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht gemist? Overvallen op supermarkten in Wijchen en Nijmegen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Inbreker duidelijk gefilmd in Diemen Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Man met enorm mes overvalt tankshop in Enschede

Op dinsdag 30 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Enschede. Hier overviel een man met een groot mes een tankshop in Enschede. Het lijkt een jonge en lenige man.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man met enorm mes overvalt tankshop in Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV