NOS Jeugdjournaal legt uit: nieuwe wet geeft China meer macht over Hongkong

NOS Jeugdjournaal legt uit: nieuwe wet geeft China meer macht over Hongkong

Het afgelopen jaar is er in Hongkong massaal geprotesteerd tegen de groeiende invloed van China op de stad. Aan die protesten komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk een einde. De Chinese overheid heeft namelijk een wet doorgevoerd die China meer macht over Hongkong geeft. Zo mag de Chinese overheid nu harder optreden tegen activisten en mensen die de Chinese staat ondermijnen.

Bekijk de uitleg van het NOS Jeugdjournaal over de situatie in Hongkong hieronder.

<em>NOS Jeugdjournaal</em> legt uit: nieuwe wet geeft <em>China</em> meer macht over Hongkong Het afgelopen jaar is er in Hongkong massaal geprotesteerd tegen de groeiende invloed van China op de stad. Aan die protesten komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk een einde. De Chinese overheid heeft namelijk een wet doorgevoerd die China meer macht over Hongkong geeft. Zo mag de Chinese overheid nu harder optreden tegen activisten en mensen die de Chinese staat ondermijnen. Bekijk de uitleg van het NOS Jeugdjournaal over de situatie in Hongkong hieronder. Bekijk ook Tweede golf van rellen op komst in Hongkong (video) Bekijk deze video » NOS Stories: China dwingt Oeigoerse vrouwen om abortus te plegen Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Jeugdjournaal legt uit: nieuwe wet geeft China meer macht over Hongkong


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal legt uit: nieuwe wet geeft China meer macht over Hongkong of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV