Remy Bonjasky opende 1 over 12 zijn sportschool: ''1 juli is een godsgeschenk'' (video)

Remy Bonjasky opende 1 over 12 zijn sportschool: ''1 juli is een godsgeschenk'' (video)

Bekijk hier hoe ook Arie Boomsma zijn sportschool weer heeft geopend.

De afgelopen maanden moesten de deuren gesloten blijven, maar woensdag 1 juli was het dan eindelijk zover. Remy Bonjasky stond te popelen om zijn sportschool weer te openen. Dat deed hij dan ook gelijk toen het kon: om 1 over 12 precies.

Gelukkig
''Er waren echt momenten dat ik dacht: als het nog langer gaat duren dan moeten we straks sluiten.'' Gelukkig hoefde het niet zo ver te komen.

Bekijk hier het fragment van Shownieuws waarin te zien is hoe Remy zijn werk in de sportschool weer oppakt.

<em>Remy Bonjasky</em> opende 1 over 12 zijn sportschool: ''1 juli is een godsgeschenk'' (video) Bekijk hier hoe ook Arie Boomsma zijn sportschool weer heeft geopend. De afgelopen maanden moesten de deuren gesloten blijven, maar woensdag 1 juli was het dan eindelijk zover. Remy Bonjasky stond te popelen om zijn sportschool weer te openen. Dat deed hij dan ook gelijk toen het kon: om 1 over 12 precies. Gelukkig''Er waren echt momenten dat ik dacht: als het nog langer gaat duren dan moeten we straks sluiten.'' Gelukkig hoefde het niet zo ver te komen. Bekijk hier het fragment van Shownieuws waarin te zien is hoe Remy zijn werk in de sportschool weer oppakt. Bekijk ook Heropening sportscholen: Arie Boomsma deelt vrolijke beelden vanuit Vondelgym Bekijk deze video » Arie Boomsma toont aangepaste sportschool: 'Alles op 1,5 meter!' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Remy Bonjasky opende 1 over 12 zijn sportschool: ''1 juli is een godsgeschenk'' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Remy Bonjasky opende 1 over 12 zijn sportschool: ''1 juli is een godsgeschenk'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV