Het Coronavirus: Feiten en fabels gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Coronavirus: Feiten en fabels gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Het coronavirus - feiten en fabels

Het Coronavirus: Feiten en fabels gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze donderdag heeft de NOS weer een live-uitzending over het coronavirus en de gevolgen ervan. Deskundigen beantwoorden vragen van kijkers, bijvoorbeeld over de tweede golf, de anderhalvemeter-regel en de vaccins. VragenIn het programma over feiten en fictie stellen presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé de vragen die momenteel leven onder de bevolking. Deskundigen schuiven aan om ze te beantwoorden. MaatregelenInmiddels zijn in Nederland ruim 6100 positief geteste mensen overleden aan het coronavirus. Terwijl dagelijks nog maar enkele nieuwe patiënten worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn de strengste maatregelen versoepeld. GevaarHoe staat het er nu voor met het gevaar van het virus? Wat mag er nu wel of niet? En hoe staat het met de ontwikkeling van medicijnen en vaccins? Dat soort vragen komen voorbij in deze NOS-uitzending.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze donderdag heeft de NOS weer een live-uitzending over het coronavirus en de gevolgen ervan. Deskundigen beantwoorden vragen van kijkers, bijvoorbeeld over de tweede golf, de anderhalvemeter-regel en de vaccins.

Vragen
In het programma over feiten en fictie stellen presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé de vragen die momenteel leven onder de bevolking. Deskundigen schuiven aan om ze te beantwoorden.

Maatregelen
Inmiddels zijn in Nederland ruim 6100 positief geteste mensen overleden aan het coronavirus. Terwijl dagelijks nog maar enkele nieuwe patiënten worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn de strengste maatregelen versoepeld.

Gevaar
Hoe staat het er nu voor met het gevaar van het virus? Wat mag er nu wel of niet? En hoe staat het met de ontwikkeling van medicijnen en vaccins? Dat soort vragen komen voorbij in deze NOS-uitzending.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Coronavirus: Feiten en fabels gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV