Auto is basisschool in Grootebroek binnengereden: bekijk de beelden

Auto is basisschool in Grootebroek binnengereden: bekijk de beelden

In Grootebroek is woensdagavond een man met zijn auto een basisschool binnengereden. In de school was op dat moment een eindfeestje aan de gang.

Daad met opzet
In de beelden is te zien dat de auto veel schade heeft aangericht en dwars door het gebouw heen is gereden. Er zijn geen gewonden gevallen, mensen die aanwezig waren in het gebouw hebben de bestuurder vastgehouden zodat de politie deze persoon later kon meenemen. Inmiddels is gebleken dat het een daad met opzet was wegens een conflict.

Bekijk de video van het AD met beelden van de auto die de school is binnengereden hieronder.

Auto is <em>basisschool in Grootebroek</em> binnengereden: bekijk de beelden In Grootebroek is woensdagavond een man met zijn auto een basisschool binnengereden. In de school was op dat moment een eindfeestje aan de gang. Daad met opzetIn de beelden is te zien dat de auto veel schade heeft aangericht en dwars door het gebouw heen is gereden. Er zijn geen gewonden gevallen, mensen die aanwezig waren in het gebouw hebben de bestuurder vastgehouden zodat de politie deze persoon later kon meenemen. Inmiddels is gebleken dat het een daad met opzet was wegens een conflict. Bekijk de video van het AD met beelden van de auto die de school is binnengereden hieronder. Hart van Nederland: vier auto's in Nijmegen gaan in vlammen op (video) Bekijk deze video » Heftig: Politie arresteert negen mensen bij onderzoek naar cocaïnehandel haven Vlissingen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Auto is basisschool in Grootebroek binnengereden: bekijk de beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Auto is basisschool in Grootebroek binnengereden: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV