Beau gemist? Psychiater Menno Oosterhoff open over zijn dwanggedachten

Beau gemist? Psychiater Menno Oosterhoff open over zijn dwanggedachten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Psychiater Menno Oosterhoff heeft al jarenlang last van dwanggedachten. Hij vertelt openhartig over deze gedachten bij Beau, maar ook over hoe hij patiënten leert om hiermee om te gaan. Oosterhoff heeft daarbij online een dwangcafé geopend zodat lotgenoten hier met elkaar kunnen praten over hun stoornis. Ook Menno’s vrouw schuift aan om te vertellen over hoe het is om met iemand met dwanggedachten te leven.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Psychiater Menno Oosterhoff open over zijn dwanggedachten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Psychiater Menno Oosterhoff heeft al jarenlang last van dwanggedachten. Hij vertelt openhartig over deze gedachten bij Beau, maar ook over hoe hij patiënten leert om hiermee om te gaan. Oosterhoff heeft daarbij online een dwangcafé geopend zodat lotgenoten hier met elkaar kunnen praten over hun stoornis. Ook Menno’s vrouw schuift aan om te vertellen over hoe het is om met iemand met dwanggedachten te leven. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Frits Wester en Jaïr Ferwerda bespreken de Binnenhof Barbecue Bekijk deze video » Wouter de Winther in Beau: ‘Ik heb Lodewijk Asscher nooit zo boos gezien’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Psychiater Menno Oosterhoff open over zijn dwanggedachten

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Psychiater Menno Oosterhoff open over zijn dwanggedachten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV