ZIEN: Lidl outfits mega populair, bekijk de beelden

ZIEN: Lidl outfits mega populair, bekijk de beelden

Na het succes van Febo, Zeeman en McDonald's, lanceert nu ook supermarktketen Lidl een eigen kledingcollectie. Deze bestaat uit Lidl-sportsokken, badslippers, sneakers én een shirt. Duur is het niet en populair is het zeker. Op Instagram zie je veel foto's en video's voorbijkomen van blije Lidl-klanten!

Lidl is trots op de collectie
Lidl heeft vandaag, donderdag 2 juli, een nieuwe kledinglijn gelanceerd met blauw-gele items, waarmee jij ongetwijfeld alle aandacht weet te trekken. Duur zijn de kledingstukken en accessoires niet. Voor 15 euro heb je al een paar Lidl sneakers en de badslippers kosten 4 euro. Lidl kwam eerder al een keer met fanwear: "Vorig jaar waren de Lidl-fanwear-sokken een groot succes. Daarom is de collectie dit jaar uitgebreid en daar zijn we trots op!", laat de supermarkt weten.

Bekijk hieronder verschillende beelden van de Lidl-fanwear collectie 2020. Shop direct de Lidl fanwear.

ZIEN: <em>Lidl</em> outfits mega populair, bekijk de beelden Na het succes van Febo, Zeeman en McDonald's, lanceert nu ook supermarktketen Lidl een eigen kledingcollectie. Deze bestaat uit Lidl-sportsokken, badslippers, sneakers én een shirt. Duur is het niet en populair is het zeker. Op Instagram zie je veel foto's en video's voorbijkomen van blije Lidl-klanten! Lidl is trots op de collectieLidl heeft vandaag, donderdag 2 juli, een nieuwe kledinglijn gelanceerd met blauw-gele items, waarmee jij ongetwijfeld alle aandacht weet te trekken. Duur zijn de kledingstukken en accessoires niet. Voor 15 euro heb je al een paar Lidl sneakers en de badslippers kosten 4 euro. Lidl kwam eerder al een keer met fanwear: "Vorig jaar waren de Lidl-fanwear-sokken een groot succes. Daarom is de collectie dit jaar uitgebreid en daar zijn we trots op!", laat de supermarkt weten. Bekijk hieronder verschillende beelden van de Lidl-fanwear collectie 2020. Shop direct de Lidl fanwear.
Nieuws :
ZIEN: Lidl outfits mega populair, bekijk de beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Lidl outfits mega populair, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV