Video: Maurice de Hond & Ab Osterhaus in debat over corona

Video: Maurice de Hond & Ab Osterhaus in debat over corona

Viroloog Ab Osterhaus en opiniepeiler Maurice de Hond zijn het de afgelopen maanden niet altijd eens geweest wat betreft de aanpak van de coronacrisis en het wel of niet houden van anderhalve meter afstand. Hoog tijd om de twee eens met elkaar in debat te laten gaan, dacht Jörgen Raymann. Bekijk het hele gesprek bij BNR Nieuwsradio hieronder.

Video: Maurice de Hond &amp; <em>Ab Osterhaus</em> in debat over corona Viroloog Ab Osterhaus en opiniepeiler Maurice de Hond zijn het de afgelopen maanden niet altijd eens geweest wat betreft de aanpak van de coronacrisis en het wel of niet houden van anderhalve meter afstand. Hoog tijd om de twee eens met elkaar in debat te laten gaan, dacht Jörgen Raymann. Bekijk het hele gesprek bij BNR Nieuwsradio hieronder. Bekijk ook Maurice de Hond stellig in corona-discussie bij Op1: 'Je kan buiten knuffelen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Maurice de Hond & Ab Osterhaus in debat over corona

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Maurice de Hond & Ab Osterhaus in debat over corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV