Zien: Nadège (Chateau Meiland) boos op typetje in TV Kantine

Zien: Nadège (Chateau Meiland) boos op typetje in TV Kantine

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Het lijkt erop dat de Franse huishoudster Nadège, die bekend werd door het programma Chateau Meiland, de laatste tijd niet bepaald nieuwe vrienden maakt. Eerst was ze al boos op de familie Meiland en nu moet ook Carlo Boszhard het ongelden.

De TV Kantine
Boszhard gaf in het humoristische programma De TV Kantine een rake imitatie, maar de huishoudster is hierover zelf helaas niet te spreken. ''Ik vind dat niet leuk. Ik word er niet verdrietig van, maar boos.'', aldus Nadège.

Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Nadège (<em>Chateau Meiland</em>) boos op typetje in <em>TV Kantine</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Het lijkt erop dat de Franse huishoudster Nadège, die bekend werd door het programma Chateau Meiland, de laatste tijd niet bepaald nieuwe vrienden maakt. Eerst was ze al boos op de familie Meiland en nu moet ook Carlo Boszhard het ongelden. De TV KantineBoszhard gaf in het humoristische programma De TV Kantine een rake imitatie, maar de huishoudster is hierover zelf helaas niet te spreken. ''Ik vind dat niet leuk. Ik word er niet verdrietig van, maar boos.'', aldus Nadège. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Video: Erica Meiland boos op Nadege: ''Blijf dan maar lekker thuis'' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Carlo Boszhard zoekt imitatie-talent voor nieuw seizoen TV Kantine Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Nadège (Chateau Meiland) boos op typetje in TV Kantine

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nadège (Chateau Meiland) boos op typetje in TV Kantine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV