Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vindt dat justitie Josef B. niet langer mag vasthouden

Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vindt dat justitie Josef B. niet langer mag vasthouden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 2 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Het Drentse Ruinerwold werd wereldnieuws na de vondst van een spookboerderij met daarin een gezin dat jarenlang volledig afgesloten leefde. Vandaag stonden vader Gerrit Jan D. en Josef B. voor de rechter. Advocaat Yehudi Moszkowicz was te gast bij Beau om te praten over de zaak.

Beau gemist? De talkshow is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em>: advocaat <em>Yehudi Moszkowicz</em> vindt dat justitie <em>Josef B.</em> niet langer mag vasthouden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 2 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Het Drentse Ruinerwold werd wereldnieuws na de vondst van een spookboerderij met daarin een gezin dat jarenlang volledig afgesloten leefde. Vandaag stonden vader Gerrit Jan D. en Josef B. voor de rechter. Advocaat Yehudi Moszkowicz was te gast bij Beau om te praten over de zaak. Beau gemist? De talkshow is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Zien: klusjesman van spookgezin uit Ruinerwold al negen dagen in hongerstaking Bekijk deze video » Ophef over nieuwe Videoland-serie gezin Ruinerwold (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vindt dat justitie Josef B. niet langer mag vasthouden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vindt dat justitie Josef B. niet langer mag vasthouden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV