Docu Louis Theroux: Dementia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Louis Theroux: Dementia gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Louis Theroux - Dementia

Docu Louis Theroux: Dementia gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaire van Louis Theroux onderzoekt hij hoe het leven van dementerenden is. Oude dagDe oudere generatie Amerikanen droomt van een idyllische oude dag. Maar daar komt voor veel ouderen weinig van terecht, omdat ze alzheimer krijgen of voor iemand zorgen die deze ziekte heeft. Jonge mensenEn dan zijn er ook nog jonge mensen die alzheimer krijgen. Louis wil weten hoe je leven is wanneer je dement bent, en dat levert een ontroerende en soms grappige documentaire op.
Uitzending :
Docu Louis Theroux: Dementia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze documentaire van Louis Theroux onderzoekt hij hoe het leven van dementerenden is.

Oude dag
De oudere generatie Amerikanen droomt van een idyllische oude dag. Maar daar komt voor veel ouderen weinig van terecht, omdat ze alzheimer krijgen of voor iemand zorgen die deze ziekte heeft.

Jonge mensen
En dan zijn er ook nog jonge mensen die alzheimer krijgen. Louis wil weten hoe je leven is wanneer je dement bent, en dat levert een ontroerende en soms grappige documentaire op.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Louis Theroux: Dementia gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV