Lang Leve De Liefde: Emotionele Gea verkiest haar hondjes boven date

Lang Leve De Liefde: Emotionele Gea verkiest haar hondjes boven date

Gea heeft een goede klik met haar date in Lang Leve De Liefde, maar de sterke band die ze met haar hondjes heeft blijkt een dealbreaker te zijn. “Dit heb ik vaker meegemaakt. Dit blijft altijd een probleem. Er zijn heel weinig die het accepteren”, vertelt een emotionele Gea. “Zij zijn alles wat ik heb.”

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Emotionele Gea verkiest haar hondjes boven date Gea heeft een goede klik met haar date in Lang Leve De Liefde, maar de sterke band die ze met haar hondjes heeft blijkt een dealbreaker te zijn. “Dit heb ik vaker meegemaakt. Dit blijft altijd een probleem. Er zijn heel weinig die het accepteren”, vertelt een emotionele Gea. “Zij zijn alles wat ik heb.” Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: zo haal je je date over om sushi te bestellen (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: hartverscheurend telefoontje midden in de nacht Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Emotionele Gea verkiest haar hondjes boven date

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Emotionele Gea verkiest haar hondjes boven date of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV