Sonja Bakker niet blij met André Hazes' dieet: "Het is gevaarlijk"

Sonja Bakker niet blij met André Hazes' dieet: "Het is gevaarlijk"

Sonja Bakker schrikt erg van André Hazes' eetpatroon, dat hij onlangs deelde op Instagram. Hij eet namelijk maar twee keer per dag en niet gevarieerd volgens Sonja. Het dieet bestaat uit een shake en een avondmaal...

Speciaal dieet
De zanger onthulde kortgeleden dat hij 14 keer per week sport, dus zo’n twee keer per dag. Daarnaast vertelde hij zijn speciale dieet: Als ontbijt drinkt hij een shake en als diner eet hij een bord met 400 gram kip, 400 gram spinazie en 500 gram gebakken aardappelen.

"Geen fruit
"En dat elke dag, al twee maanden", zegt Sonja in de nieuwe Story. “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten." Sonja schrikt van het feit dat hij bijvoorbeeld geen fruit eet: “Het is met een pond aardappelen per dag in elk geval een behoorlijk koolhydraatrijk dieet. En ook de hoeveelheden kip per dag zijn enorm. Het is te eenzijdig. Variatie is belangrijk, want alleen dan krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft.”

Ongezond en gevaarlijk
Maar wat Sonja de meeste zorgen baart is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. "Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk. En het is ongezond. Zeker op de lange termijn.”

"Kilo's zitten er snel aan"
Sonja laat in het weekblad weten dat ze denkt dat André's lichaam een flinke terugval zal krijgen: "Ik zie dit als een crashdieet, want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Bekijk hieronder een video waarin André Hazes hard aan het trainen is in de sportschool.

<em>Sonja Bakker</em> niet blij met <em>André Hazes'</em> dieet: &quot;Het is gevaarlijk&quot; Sonja Bakker schrikt erg van André Hazes' eetpatroon, dat hij onlangs deelde op Instagram. Hij eet namelijk maar twee keer per dag en niet gevarieerd volgens Sonja. Het dieet bestaat uit een shake en een avondmaal... Speciaal dieetDe zanger onthulde kortgeleden dat hij 14 keer per week sport, dus zo’n twee keer per dag. Daarnaast vertelde hij zijn speciale dieet: Als ontbijt drinkt hij een shake en als diner eet hij een bord met 400 gram kip, 400 gram spinazie en 500 gram gebakken aardappelen. "Geen fruit"En dat elke dag, al twee maanden", zegt Sonja in de nieuwe Story. “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten." Sonja schrikt van het feit dat hij bijvoorbeeld geen fruit eet: “Het is met een pond aardappelen per dag in elk geval een behoorlijk koolhydraatrijk dieet. En ook de hoeveelheden kip per dag zijn enorm. Het is te eenzijdig. Variatie is belangrijk, want alleen dan krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft.” Bekijk eerste optreden André Hazes sinds coronacrisis: "Dit was een hele fijne eerste weer" Bekijk deze video » Ongezond en gevaarlijkMaar wat Sonja de meeste zorgen baart is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. "Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk. En het is ongezond. Zeker op de lange termijn.” "Kilo's zitten er snel aan"Sonja laat in het weekblad weten dat ze denkt dat André's lichaam een flinke terugval zal krijgen: "Ik zie dit als een crashdieet, want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.” Bekijk hieronder een video waarin André Hazes hard aan het trainen is in de sportschool. Bekijk ook Rachel Hazes reageert op samenzijn Monique Westenberg & Roxeanne Hazes Bekijk deze video » Andre Hazes in Belgische talkshow: "Ik vond Leef kinderachtig en wilde het niet zingen" (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sonja Bakker niet blij met André Hazes' dieet: "Het is gevaarlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV