Shownieuws: Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens Hit the Road

Shownieuws: Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens Hit the Road

<em>Shownieuws:</em> Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens <em>Hit the Road</em> Nick en Simon gaan in het nieuwe programma Hit the Road op zoek naar mooie liedjes en bijzondere persoonlijke verhalen. Dit alles doen zij vanuit de auto. In deze nieuwe zangcompetitie waar iedereen aan mee kan doen, komen talenten dus niet naar de studio, maar komen de BN'ers naar hen toe. Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley trekken met de auto het land in om overal en nergens talenten op te pikken. Bekijk de hele video van Shownieuws over Hit the Road hierboven. Hit The Road wordt in het najaar uitgezonden bij SBS 6. Houd Gids.tv in de gaten voor het laatste nieuws rond Hit The Road en als je wil weten wanneer het precies wordt uitgezonden. Bekijk ook Down The Road: Geoffrey gaat los op karaokeavond met Gangnam Style Bekijk deze video » Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens Hit the Road

Nick en Simon gaan in het nieuwe programma Hit the Road op zoek naar mooie liedjes en bijzondere persoonlijke verhalen. Dit alles doen zij vanuit de auto. In deze nieuwe zangcompetitie waar iedereen aan mee kan doen, komen talenten dus niet naar de studio, maar komen de BN'ers naar hen toe. Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley trekken met de auto het land in om overal en nergens talenten op te pikken.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Hit the Road hierboven.

Hit The Road wordt in het najaar uitgezonden bij SBS 6. Houd Gids.tv in de gaten voor het laatste nieuws rond Hit The Road en als je wil weten wanneer het precies wordt uitgezonden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens Hit the Road of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV