We Want More gemist? Bodine zingt Run van Snow Patrol

We Want More gemist? Bodine zingt Run van Snow Patrol

<em>We Want More</em> gemist? Bodine zingt Run van <em>Snow Patrol</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zong Bodine het nummer Run van Snow Patrol. De zangeres zette een eigen versie neer van het liedje. Het leek even dat Bodine de halve finale niet zou halen. In de laatste seconden van het nummer drukten de andere coaches nog op de knop. Hiermee is ze weer een stuk verder in de wedstrijd. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video » We Want More: Lain zingt I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith Bekijk deze video »
TV :
We Want More gemist? Bodine zingt Run van Snow Patrol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zong Bodine het nummer Run van Snow Patrol. De zangeres zette een eigen versie neer van het liedje. Het leek even dat Bodine de halve finale niet zou halen. In de laatste seconden van het nummer drukten de andere coaches nog op de knop. Hiermee is ze weer een stuk verder in de wedstrijd.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More gemist? Bodine zingt Run van Snow Patrol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV