We Want More: Lain zingt I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith

We Want More: Lain zingt I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zong Lain het nummer I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith. De zanger zette een sterk optreden neer. Toch mocht het niet baten. Uiteindelijk drukten maar drie juryleden op de knop. Dat was niet genoeg. Lain is niet door naar de halve finale.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More:</em> Lain zingt I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zong Lain het nummer I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith. De zanger zette een sterk optreden neer. Toch mocht het niet baten. Uiteindelijk drukten maar drie juryleden op de knop. Dat was niet genoeg. Lain is niet door naar de halve finale. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video » We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Lain zingt I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Lain zingt I Don't Wanna Miss A Thing van Aerosmith of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV