Hard Spel aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hard Spel aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hard Spel aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster. SpecialismesIn deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan. (Contra-)expertiseNa de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal. Volgende rondesDaarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal. Richard Groenendijk enthousiast over nieuwe kennisquiz Hard Spel (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster.

Specialismes
In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan.

(Contra-)expertise
Na de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal.

Volgende rondes
Daarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hard Spel
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hard Spel aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV