Goedemorgen Nederland: Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video)

Goedemorgen Nederland: Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video)

Tijdens de coronacrisis werd er veel gevraagd van de zorgmedewerkers. Aan de frontlinie liepen zij groot risico en daarnaast moest er extra hard gewerkt worden. In Goedemorgen Nederland vertelt minister Hugo de Jonge meer over de zorgbonus.

Wie wel en wie niet
Er is nog steeds een discussie gaande over wie er nu wel in aanmerking komt voor een bonus en wie niet. De minister van Volksgezondheid laat weten dat hier voor de zomervakantie meer duidelijkheid over is. ''We gaan daar gewoon samen mee aan de slag,'' stelt hij.

Ruime regeling
''We maken een ruime regeling. Alle mensen die zich extra hebben ingezet tijdens de crisis, die hebben die bonus gewoon verdiend.''

Bekijk hieronder het fragment uit Goedemorgen Nederland waarin Hugo de Jonge vertelt over de zorgbonus.

<em>Goedemorgen Nederland:</em> Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video) Tijdens de coronacrisis werd er veel gevraagd van de zorgmedewerkers. Aan de frontlinie liepen zij groot risico en daarnaast moest er extra hard gewerkt worden. In Goedemorgen Nederland vertelt minister Hugo de Jonge meer over de zorgbonus. Wie wel en wie nietEr is nog steeds een discussie gaande over wie er nu wel in aanmerking komt voor een bonus en wie niet. De minister van Volksgezondheid laat weten dat hier voor de zomervakantie meer duidelijkheid over is. ''We gaan daar gewoon samen mee aan de slag,'' stelt hij. Ruime regeling''We maken een ruime regeling. Alle mensen die zich extra hebben ingezet tijdens de crisis, die hebben die bonus gewoon verdiend.'' Bekijk hieronder het fragment uit Goedemorgen Nederland waarin Hugo de Jonge vertelt over de zorgbonus. Bekijk ook Zien: Jan Smit krijgt in bijzijn van gezin koninklijk lintje opgespeld: "Heel dankbaar" Bekijk deze video » Shownieuws: Max Verstappen dolblij met herstart Formule 1-seizoen Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV