Roel van Velzen speelt bijzonder 'coronalied' bij Club Hart Live (video)

Roel van Velzen speelt bijzonder 'coronalied' bij Club Hart Live (video)

In juli opende het nieuwe Club Hart Live, gevestigd in een Amsterdamse TV-studio, haar deuren voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy.

''Is er leven op Pluto?''
Roel van Velzen trad op en vroeg aan bezoekers welke muziek zij koppelen aan de afgelopen periode. Bekijk het hele optreden in de video hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

<em>Roel van Velzen</em> speelt bijzonder 'coronalied' bij <em>Club Hart Live</em> (video) In juli opende het nieuwe Club Hart Live, gevestigd in een Amsterdamse TV-studio, haar deuren voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy. ''Is er leven op Pluto?''Roel van Velzen trad op en vroeg aan bezoekers welke muziek zij koppelen aan de afgelopen periode. Bekijk het hele optreden in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Roel van Velzen geeft eerste coronaproof concert (video) Bekijk deze video » Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Roel van Velzen speelt bijzonder 'coronalied' bij Club Hart Live (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roel van Velzen speelt bijzonder 'coronalied' bij Club Hart Live (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV