Zien: Mark en Donna van Het Spaanse Dorp Polopos vertellen hoe het nu met ze gaat

Zien: Mark en Donna van Het Spaanse Dorp Polopos vertellen hoe het nu met ze gaat

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Eind augustus zagen we Thysa en Wijnand de finale van Het Spaanse Dorp Polopos winnen. Hierna werd het vrij stil rondom alle deelnemers van het RTL-programma. Donna en Max gaven daarom speciaal een update.

Vlog vanuit Nederland
Donna en Mark, die in Spanje voor de eerste keer gingen samenwonen, houden hun fans wekelijks op de hoogte van al hun bezigheden via een eigen Youtube-kanaal. Te zien is onder andere dat ze druk bezig waren met het organiseren van sportvakanties vanuit het spaanse dorpje. Ook geven ze op Instagram reistips over de regio, maar door de crisis zitten ze nu thuis in Nederland.

Bekijk de vlog van Donna en Mark in de video hieronder.

Zien: Mark en Donna van <em>Het Spaanse Dorp Polopos</em> vertellen hoe het nu met ze gaat Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Eind augustus zagen we Thysa en Wijnand de finale van Het Spaanse Dorp Polopos winnen. Hierna werd het vrij stil rondom alle deelnemers van het RTL-programma. Donna en Max gaven daarom speciaal een update. Vlog vanuit NederlandDonna en Mark, die in Spanje voor de eerste keer gingen samenwonen, houden hun fans wekelijks op de hoogte van al hun bezigheden via een eigen Youtube-kanaal. Te zien is onder andere dat ze druk bezig waren met het organiseren van sportvakanties vanuit het spaanse dorpje. Ook geven ze op Instagram reistips over de regio, maar door de crisis zitten ze nu thuis in Nederland. Bekijk de vlog van Donna en Mark in de video hieronder. Spaanse Dorp Polopos: Juani en John gaan uit van tweede plaats Bekijk deze video » Het Spaanse Dorp komt terug, maar niet vanuit Polopos Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark en Donna van Het Spaanse Dorp Polopos vertellen hoe het nu met ze gaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV