Bekijk De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke: Wie mag er in het terrorbad?

Bekijk De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke: Wie mag er in het terrorbad?

De zesde waaghals die te zien is in De Stilste Show van StukTV is rapper Poke, die momenteel trending is op YouTube met z'n nieuwe single We Gaan Raket Nu, in samenwerking met Gerard Joling.

Terrorbad
Tijdens deze StukTV show is er elke week een nieuwe gast. De mannen van StukTV en de gast moeten moeilijke en gekke opdrachten uitvoeren, en dit zo stil mogelijk! Anders krijg je te maken met zes knettergekke straffen en 1 eindstraf. Kan rapper Poke stil blijven tijdens de opdrachten? Zal hij gestrafd worden met het terrorbad?

Bekijk hieronder De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke.

Bekijk <em>De Stilste Show</em> aflevering 6 met rapper <em>Poke</em>: Wie mag er in het terrorbad? De zesde waaghals die te zien is in De Stilste Show van StukTV is rapper Poke, die momenteel trending is op YouTube met z'n nieuwe single We Gaan Raket Nu, in samenwerking met Gerard Joling. TerrorbadTijdens deze StukTV show is er elke week een nieuwe gast. De mannen van StukTV en de gast moeten moeilijke en gekke opdrachten uitvoeren, en dit zo stil mogelijk! Anders krijg je te maken met zes knettergekke straffen en 1 eindstraf. Kan rapper Poke stil blijven tijdens de opdrachten? Zal hij gestrafd worden met het terrorbad? Bekijk hieronder De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke. Bekijk ook Palmbomen verzorgen met Gerard Joling liep bijna verkeerd af Bekijk deze video » Bekijk hilarische zomerclip van Gerard Joling & Poke - 'We Gaan Raket Nu' Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke: Wie mag er in het terrorbad?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk De Stilste Show aflevering 6 met rapper Poke: Wie mag er in het terrorbad? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV