Kirsten Schilder is begonnen met vloggen: ''Dat was best wennen voor Nick''

Kirsten Schilder is begonnen met vloggen: ''Dat was best wennen voor Nick''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Kirsten Schilder, de vrouw van Nick Schilder en moeder van Nikki, Julian en Jackie, is begonnen met vloggen. Ook is ze druk bezig met het schrijven van columns, waar Nick haar veel meehelpt. Bekijk haar hele verhaal bij RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kirsten Schilder</em> is begonnen met vloggen: ''Dat was best wennen voor Nick'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Kirsten Schilder, de vrouw van Nick Schilder en moeder van Nikki, Julian en Jackie, is begonnen met vloggen. Ook is ze druk bezig met het schrijven van columns, waar Nick haar veel meehelpt. Bekijk haar hele verhaal bij RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Nick en Kirsten Schilder en de kids laten Sinterklaas intocht in Volendam zien Bekijk deze video » Nick Schilder: "Ik gooi mijn kerstboom altijd uit het raam" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kirsten Schilder is begonnen met vloggen: ''Dat was best wennen voor Nick''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kirsten Schilder is begonnen met vloggen: ''Dat was best wennen voor Nick'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV