Peter R. de Vries vertelt over heftige praktijken met martelcontainers (video)

Peter R. de Vries vertelt over heftige praktijken met martelcontainers (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De zeecontainer is zeer veelzijdig: er worden spullen mee vervoerd en je kunt er tijdelijk in wonen. Alleen wordt nu ook duidelijk dat veel criminelen deze zeecontainers gebruiken als martelkamers. Bekijk het hele item met Peter R. de Vries in de video van RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter R. de Vries</em> vertelt over heftige praktijken met martelcontainers (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De zeecontainer is zeer veelzijdig: er worden spullen mee vervoerd en je kunt er tijdelijk in wonen. Alleen wordt nu ook duidelijk dat veel criminelen deze zeecontainers gebruiken als martelkamers. Bekijk het hele item met Peter R. de Vries in de video van RTL Boulevard hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell Bekijk deze video » Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau Bekijk deze video »
Entertainment :
Peter R. de Vries vertelt over heftige praktijken met martelcontainers (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries vertelt over heftige praktijken met martelcontainers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV