Video: Hugo Kennis vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs

Video: Hugo Kennis vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs

In de vijfje aflevering van #METZNALLEN, de nieuwe podcast van Gwen van Poorten, is tv-kok Hugo Kennis te gast. Samen hebben ze het over bindingsangst, hoe je stopt met altijd maar pleasen en Hugo vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs!

Bekijk de aflevering van #METZNALLEN in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

Video: <em>Hugo Kennis</em> vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs In de vijfje aflevering van #METZNALLEN, de nieuwe podcast van Gwen van Poorten, is tv-kok Hugo Kennis te gast. Samen hebben ze het over bindingsangst, hoe je stopt met altijd maar pleasen en Hugo vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs! Bekijk de aflevering van #METZNALLEN in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Hugo Kennis huilt bij 5 Uur Live door Valentijnsverrassing van zijn vriend Sander Bos Bekijk deze video » Spannend moment: Hugo Kennis stikte bijna tijdens 5 uur live Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Hugo Kennis vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Hugo Kennis vertelt over zijn eerste ervaringen met drugs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV