Vader en zoon zagen slachtoffer schietpartij Beuningen creperen: ''Het was één groot bloedbad''

Vader en zoon zagen slachtoffer schietpartij Beuningen creperen: ''Het was één groot bloedbad''

Vanochtend om 8.30 uur werd een man bij een winkelcentrum in Beuningen neergeschoten. In Hart van Nederland vertelt getuige Paul Eggenhuizen hoe hij en zijn zoon het slachtoffer zagen creperen.

Bloedbad
''Ik doe zelf aan reanimeren, dus ik ging gelijk kijken wat er aan de hand was toen ik iemand zag liggen. Maar het was één groot bloedbad,'' vertelt Paul.

Slachtoffer
De twee daders zijn nog niet gevonden en gingen er vermoedelijk in een busje vandoor. Het slachtoffer, de 49-jarige Mehmet uit Nijmegen, is per helikopter naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen is overleden.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Vader en zoon zagen slachtoffer schietpartij <em>Beuningen</em> creperen: ''Het was één groot bloedbad'' Vanochtend om 8.30 uur werd een man bij een winkelcentrum in Beuningen neergeschoten. In Hart van Nederland vertelt getuige Paul Eggenhuizen hoe hij en zijn zoon het slachtoffer zagen creperen. Bloedbad''Ik doe zelf aan reanimeren, dus ik ging gelijk kijken wat er aan de hand was toen ik iemand zag liggen. Maar het was één groot bloedbad,'' vertelt Paul. SlachtofferDe twee daders zijn nog niet gevonden en gingen er vermoedelijk in een busje vandoor. Het slachtoffer, de 49-jarige Mehmet uit Nijmegen, is per helikopter naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen is overleden. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Black Lives Matter-kunstwerk in Eindhoven besmeurd met verf Bekijk deze video » Schrijnend item van Hart van Nederland: vakantiegangers en hongersnood op Curaçao Bekijk deze video » Hart van Nederland: Boze boeren in Heerenveen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vader en zoon zagen slachtoffer schietpartij Beuningen creperen: ''Het was één groot bloedbad''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vader en zoon zagen slachtoffer schietpartij Beuningen creperen: ''Het was één groot bloedbad'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV