Ik Weet Er Alles Van: Voor deze sport heb je PVC-buis nodig

Ik Weet Er Alles Van: Voor deze sport heb je PVC-buis nodig

Tijdens Ik Weet Er Alles Van vertelde een deelnemer dat hij aan zwerkbal doet. Ruben Nicolai probeerde te snappen hoe de sport werkt. "Want jij zit dan op een bezem", zegt hij. "Op een PVC buis ja", reageert de kandidaat.

Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik Weet Er Alles Van:</em> Voor deze sport heb je PVC-buis nodig Tijdens Ik Weet Er Alles Van vertelde een deelnemer dat hij aan zwerkbal doet. Ruben Nicolai probeerde te snappen hoe de sport werkt. "Want jij zit dan op een bezem", zegt hij. "Op een PVC buis ja", reageert de kandidaat. Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv. Ik Weet Er Alles Van: Muppet swipet op Tinder Bekijk deze video » Ik weet er alles van: deelnemer Henk heeft thuis de broek niet aan Bekijk deze video »
TV :
Ik Weet Er Alles Van: Voor deze sport heb je PVC-buis nodig

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Weet Er Alles Van: Voor deze sport heb je PVC-buis nodig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV