RTL Boulevard: Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie

RTL Boulevard: Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie

<em>RTL Boulevard:</em> Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie Een grote teleurstelling voor fans en de presentatoren van Expeditie Robinson. Het programma wordt voorlopig niet gemaakt. RTL heeft de knoop nu definitief doorgehakt. Er komt geen coronaproof-versie van het programma. "Het is super slecht nieuws", zegt Nicolette Kluijver. Bekijk de beelden van RTL Boulevard over Expeditie Robinson hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig te gast in de podcast van Gwen van Poorten Bekijk deze video » Kaj Gorgels neemt 'sportschooljunkie's' in de maling: "Gefeliciteerd, je mag weer" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie

Een grote teleurstelling voor fans en de presentatoren van Expeditie Robinson. Het programma wordt voorlopig niet gemaakt. RTL heeft de knoop nu definitief doorgehakt. Er komt geen coronaproof-versie van het programma. "Het is super slecht nieuws", zegt Nicolette Kluijver.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard over Expeditie Robinson hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Expeditie Robinson voorlopig niet terug op televisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV