Zien: Pitcrew Lando Norris door het dolle heen door behalen podiumplek

Zien: Pitcrew Lando Norris door het dolle heen door behalen podiumplek

Zien: Pitcrew <em>Lando Norris</em> door het dolle heen door behalen podiumplek Lando Norris wist tijdens de GP van Oostenrijk een derde plaats te behalen. Dat was een grote overwinning voor de coureur. Norris staat niet vaak op het podium. De pitcrew was daarom ook door het dolle heen toen ze zagen dat hij op het podium eindigde. Bekijk hier de volledige uitslag van de GP van Oostenrijk. Bekijk de beelden van de pitcrew van Lando Norris hierboven. Formule 1 GP Oostenrijk: Alexander Albon spint na domme inhaalpoging op Hamilton Bekijk deze video » Formule 1: Valtteri Bottas wint knotsgekke GP Oostenrijk, Norris wordt derde Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Pitcrew Lando Norris door het dolle heen door behalen podiumplek

Lando Norris wist tijdens de GP van Oostenrijk een derde plaats te behalen. Dat was een grote overwinning voor de coureur. Norris staat niet vaak op het podium. De pitcrew was daarom ook door het dolle heen toen ze zagen dat hij op het podium eindigde.

Bekijk hier de volledige uitslag van de GP van Oostenrijk.

Bekijk de beelden van de pitcrew van Lando Norris hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pitcrew Lando Norris door het dolle heen door behalen podiumplek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV