Discussie over foto's van kids Nicolette van Dam en Bas Smit, bekijk de beelden

Discussie over foto's van kids Nicolette van Dam en Bas Smit, bekijk de beelden

Een foto van Nicolette van Dam, Bas Smit en hun twee dochters zorgt voor een discussie op Instagram. Nicolette deelt namelijk een foto waarop de gezichten van de kinderen niet te zien zijn. De presentatrice doet dit altijd al. Maar nu ontstaat er een hele discussie over de foto op social media.

De gezichten van Lola-Lily en Kiki-Kate zijn nooit te zien op social media, en zij zijn niet de enige BN’ers die dit doen, want ook Sylvie Meis probeert het gezicht van haar kind offline te houden.

Felle discussie onder de foto
Nicolette en Bas waren afgelopen zaterdag vijf jaar getrouwd en gingen naar het strand. Daar maakten zij de foto die voor veel ophef zorgt. Een volger schrijft: "Waarom laten jullie de gezichten van jullie kinderen niet zien?" En deze vraag zorgt voor achttien reacties, die variëren in toon: “Vragen naar de welbekende weg. Is toch duidelijk waarom ze dit niet doen en geef ze groot gelijk.” Een ander: “Je weet toch wel dat er mensen op internet zitten die vallen op kinderen? En misschien wel jouw foto’s gebruiken voor vieze dingen?” De reacties zorgen ook weer voor boze “Mens, lik jij de billetjes van hun schoon ofzo?”-reacties, enzovoorts.

Zelf beslissen later
Bas mengt zichzelf er ook in en reageert onder alle reacties: "Ach, we delen genoeg en vinden dat de meisjes zelf moeten kunnen beslissen later. Ik ben blij dat er geen kinderfoto’s van mij online rondzwerven ;-)", schrijft hij met een knipoog.

Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met Nicolette van Dam en Bas Smit over hun trouwdag.

<em>Discussie</em> over foto's van kids <em>Nicolette van Dam</em> en <em>Bas Smit</em>, bekijk de beelden Een foto van Nicolette van Dam, Bas Smit en hun twee dochters zorgt voor een discussie op Instagram. Nicolette deelt namelijk een foto waarop de gezichten van de kinderen niet te zien zijn. De presentatrice doet dit altijd al. Maar nu ontstaat er een hele discussie over de foto op social media. De gezichten van Lola-Lily en Kiki-Kate zijn nooit te zien op social media, en zij zijn niet de enige BN’ers die dit doen, want ook Sylvie Meis probeert het gezicht van haar kind offline te houden. Felle discussie onder de fotoNicolette en Bas waren afgelopen zaterdag vijf jaar getrouwd en gingen naar het strand. Daar maakten zij de foto die voor veel ophef zorgt. Een volger schrijft: "Waarom laten jullie de gezichten van jullie kinderen niet zien?" En deze vraag zorgt voor achttien reacties, die variëren in toon: “Vragen naar de welbekende weg. Is toch duidelijk waarom ze dit niet doen en geef ze groot gelijk.” Een ander: “Je weet toch wel dat er mensen op internet zitten die vallen op kinderen? En misschien wel jouw foto’s gebruiken voor vieze dingen?” De reacties zorgen ook weer voor boze “Mens, lik jij de billetjes van hun schoon ofzo?”-reacties, enzovoorts. Zelf beslissen laterBas mengt zichzelf er ook in en reageert onder alle reacties: "Ach, we delen genoeg en vinden dat de meisjes zelf moeten kunnen beslissen later. Ik ben blij dat er geen kinderfoto’s van mij online rondzwerven ;-)", schrijft hij met een knipoog. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met Nicolette van Dam en Bas Smit over hun trouwdag. Bekijk ook Nicolette van Dam en Bas Smit 5 jaar getrouwd: bekijk de mooie beelden Bekijk deze video » Video: Nicolette van Dam deelt hilarische beelden van 'heeerlijke vakantie in eigen land' Bekijk deze video »
Entertainment :
Discussie over foto's van kids Nicolette van Dam en Bas Smit, bekijk de beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Discussie over foto's van kids Nicolette van Dam en Bas Smit, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV