Op1: Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg

Op1: Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv.

De taak van minister voor Medische Zorg Martin van Rijn zit er donderdag op. Tamara van Ark zal hem opvoglen. Bij Op1 vertelt Van Rijn hoe hij de afgelopen maanden heeft beleefd. "Je voelt de spanning, maar je bent alleen maar bezig om dingen te regele nen op te lossen. En dit moest wel even gebeuren"

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv. De taak van minister voor Medische Zorg Martin van Rijn zit er donderdag op. Tamara van Ark zal hem opvoglen. Bij Op1 vertelt Van Rijn hoe hij de afgelopen maanden heeft beleefd. "Je voelt de spanning, maar je bent alleen maar bezig om dingen te regele nen op te lossen. En dit moest wel even gebeuren" Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Ode aan Ennio Morricone door Carel Kraayenhof en Stijn van Beek Bekijk deze video » Op1 gemist? Misdaadjournalisten over onderwereldgevangenis: 'Van God los' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV