Op1: Demy de Zeeuw over de doodschop op het WK Voetbal in 2010

Op1: Demy de Zeeuw over de doodschop op het WK Voetbal in 2010

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv.

Demy de Zeeuw werd tien jaar geleden keihard tegen zijn hoofd getrapt tijdens het WK Voetbal. Dat was een keerpunt in zijn leven. "De een probeert de goal van z'n leven te maken en ik probeer dat tegen te houden. In het landsbelang", zegt hij over de foto.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Demy de Zeeuw over de doodschop op het WK Voetbal in 2010 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken op Gids.tv. Demy de Zeeuw werd tien jaar geleden keihard tegen zijn hoofd getrapt tijdens het WK Voetbal. Dat was een keerpunt in zijn leven. "De een probeert de goal van z'n leven te maken en ik probeer dat tegen te houden. In het landsbelang", zegt hij over de foto. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Martin van Rijn stopt donderdag als minister voor Medische Zorg Bekijk deze video » Op1: Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Demy de Zeeuw over de doodschop op het WK Voetbal in 2010

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Demy de Zeeuw over de doodschop op het WK Voetbal in 2010 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV