Foodtruck gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Foodtruck gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Foodtruck gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Foodtruck Gezocht zijn deze zomer elke woensdag de verhalen te zien van mensen die hun leven omgooien om met een foodtruck te beginnen. DroomSommigen zeggen hun baan op, anderen gaan voor het grote geld en weer anderen willen uit de WW of simpelweg iets nieuws in hun leven. Ze gaan op zoek naar een foodtruck en een goed concept om hun droom te verwezenlijken én geld te verdienen. PoffertjesIn iedere aflevering is één zo'n verhaal te zien. Met vanavond als aftrap het avontuur van Dirk Poffers. Hij doet zijn naam eer aan en gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. TruckHij importeert een grote Amerikaanse truck, maar dat zorgt voor flink wat hobbels op de weg. Lukt het hem wel om de truck aan de praat te krijgen, te verbouwen en festival-waardig te maken?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe programma Foodtruck Gezocht zijn deze zomer elke woensdag de verhalen te zien van mensen die hun leven omgooien om met een foodtruck te beginnen.

Droom
Sommigen zeggen hun baan op, anderen gaan voor het grote geld en weer anderen willen uit de WW of simpelweg iets nieuws in hun leven. Ze gaan op zoek naar een foodtruck en een goed concept om hun droom te verwezenlijken én geld te verdienen.

Poffertjes
In iedere aflevering is één zo'n verhaal te zien. Met vanavond als aftrap het avontuur van Dirk Poffers. Hij doet zijn naam eer aan en gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes.

Truck
Hij importeert een grote Amerikaanse truck, maar dat zorgt voor flink wat hobbels op de weg. Lukt het hem wel om de truck aan de praat te krijgen, te verbouwen en festival-waardig te maken?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Foodtruck Gezocht
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Foodtruck gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV