Gerard Joling bij 538 met dubbelzinnige grappen over laadpalen en rupsen (video)

Gerard Joling bij 538 met dubbelzinnige grappen over laadpalen en rupsen (video)

Wietze de Jager heeft het ochtendprogramma van Frank Dane op Radio 538 woensdagochtend overgenomen, en viel gelijk met zijn neus in de boter. Niemand minder dan Gerard Joling was een uur lang te gast, en dat kon maar een ding betekenen. De ene dubbelzinnige grap na de andere werd gemaakt, over onder meer laadpalen en rupsen.

Bekijk een compilatie van de uitzending van de ochtendshow op Radio 538 met Gerard Joling hieronder.

<em>Gerard Joling</em> bij 538 met dubbelzinnige grappen over laadpalen en rupsen (video) Wietze de Jager heeft het ochtendprogramma van Frank Dane op Radio 538 woensdagochtend overgenomen, en viel gelijk met zijn neus in de boter. Niemand minder dan Gerard Joling was een uur lang te gast, en dat kon maar een ding betekenen. De ene dubbelzinnige grap na de andere werd gemaakt, over onder meer laadpalen en rupsen. Bekijk een compilatie van de uitzending van de ochtendshow op Radio 538 met Gerard Joling hieronder. Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma Bekijk deze video » Veronica Inside: Gerard Joling laat man in publiek zweten ''Wat niet is kan nog komen'' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling bij 538 met dubbelzinnige grappen over laadpalen en rupsen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling bij 538 met dubbelzinnige grappen over laadpalen en rupsen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV