Video: Maxime Meiland deelt nostalgische beelden van Claire als baby

Video: Maxime Meiland deelt nostalgische beelden van Claire als baby

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Maxime Meiland wil niets liever dan een broertje of zusje voor haar kindje Claire en die wens steekt ze niet onder stoelen of banken. Ze is erg openhartig over haar zoektocht naar een mogelijke donor voor haar tweede kindje. Woensdagmiddag deelde ze een video van haar eerste kindje op Instagram.

Bekijk de nostalgische beelden van de kleine Claire in de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Maxime Meiland</em> deelt nostalgische beelden van Claire als baby Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Maxime Meiland wil niets liever dan een broertje of zusje voor haar kindje Claire en die wens steekt ze niet onder stoelen of banken. Ze is erg openhartig over haar zoektocht naar een mogelijke donor voor haar tweede kindje. Woensdagmiddag deelde ze een video van haar eerste kindje op Instagram. Bekijk de nostalgische beelden van de kleine Claire in de video van Shownieuws hieronder. Maxime Meiland geschrokken van boze Nadège: ‘Ik vind dit niet fatsoenlijk’ (video) Bekijk deze video » Martien Meiland maakt Erica belachelijk: "Zij heeft geen look" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Maxime Meiland deelt nostalgische beelden van Claire als baby

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Maxime Meiland deelt nostalgische beelden van Claire als baby of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV