Samenvatting Manchester City - Newcastle United (Premier League)

Samenvatting Manchester City - Newcastle United (Premier League)

Samenvatting <em>Manchester City - Newcastle United</em> (Premier League) Het feit dat de titel al vergeven is en Manchester City vrijwel zeker lijkt van de tweede plaats, weerhoudt de Citizens er niet van om zo nu en dan flink het gaspedaal in te trappen. Op woensdag 8 juli kwam Newcastle United op bezoek en zij werden met 5-0 op de slachtbank gelegd. Bekijk de samenvatting van Manchester City - Newcastle United hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Liverpool (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Southampton - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester City - Newcastle United (Premier League)

Het feit dat de titel al vergeven is en Manchester City vrijwel zeker lijkt van de tweede plaats, weerhoudt de Citizens er niet van om zo nu en dan flink het gaspedaal in te trappen. Op woensdag 8 juli kwam Newcastle United op bezoek en zij werden met 5-0 op de slachtbank gelegd.

Bekijk de samenvatting van Manchester City - Newcastle United hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester City - Newcastle United (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV