Zien: Dave Roelvink eerlijk over blauwe plekken in gezicht

Zien: Dave Roelvink eerlijk over blauwe plekken in gezicht

Niet alleen Arie Boomsma en Najib Amhali vinden het fijn dat de sportscholen weer open zijn. Ook Dave Roelvink is blij om weer terug te zijn.

''Ik dacht ik doe even mee..''
Vanaf 1 juli is de gym weer open en Dave maakt er vrolijk gebruik van. 'Gehaktdag' is dé dag voor wedstrijdvechters en ook hij wilde meedoen. Helaas pakte dat voor Dave niet helemaal goed uit.

Bekijk de beelden van het gezicht van Dave in de video van Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Dave Roelvink</em> eerlijk over blauwe plekken in gezicht Niet alleen Arie Boomsma en Najib Amhali vinden het fijn dat de sportscholen weer open zijn. Ook Dave Roelvink is blij om weer terug te zijn. ''Ik dacht ik doe even mee..''Vanaf 1 juli is de gym weer open en Dave maakt er vrolijk gebruik van. 'Gehaktdag' is dé dag voor wedstrijdvechters en ook hij wilde meedoen. Helaas pakte dat voor Dave niet helemaal goed uit. Bekijk de beelden van het gezicht van Dave in de video van Shownieuws hieronder. Zien: Dries Roelvink over ongeluk met Lamborghini: ''Dave is allrisk verzekerd!'' Bekijk deze video » Heftig: Dave Roelvink ondergaat pijnlijke coronatest (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dave Roelvink eerlijk over blauwe plekken in gezicht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dave Roelvink eerlijk over blauwe plekken in gezicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV