Heftige beelden: Hond gered door politieagent tijdens brand in woning VS

Heftige beelden: Hond gered door politieagent tijdens brand in woning VS

De politie in Amerika heeft beelden vrijgegeven van een bijzondere reddingsactie. Een agent besloot een brandend huis in te gaan, omdat er huisdieren binnen zouden zijn. In de video is te zien dat hij een hond mee naar buiten neemt terwijl de kamer zich al gevuld heeft met rook. Later is door de brandweer ook de andere hond gered, het gaat goed met beide dieren.

Bekijk de beelden van de reddingsactie in de AD-video hieronder.

Heftige beelden: <em>Hond gered</em> door politieagent tijdens brand in woning VS De politie in Amerika heeft beelden vrijgegeven van een bijzondere reddingsactie. Een agent besloot een brandend huis in te gaan, omdat er huisdieren binnen zouden zijn. In de video is te zien dat hij een hond mee naar buiten neemt terwijl de kamer zich al gevuld heeft met rook. Later is door de brandweer ook de andere hond gered, het gaat goed met beide dieren. Bekijk de beelden van de reddingsactie in de AD-video hieronder. Video: Meer bedreigde karetschildpadden in Thailand door coronacrisis Bekijk deze video » NOS: Wilde dieren in Kenia in gevaar, stropers jagen op de dieren Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: Hond gered door politieagent tijdens brand in woning VS

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Hond gered door politieagent tijdens brand in woning VS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV